×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 13 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
موتورسواران در صدر جان‌باختگان تصادفات برون‌شهري گيلان

به گزارش خط گیلان ، سرهنگ «جاور صفاري» در گفت‌وگویی با اشاره به تحليل آمار ۱۰ ماهه سال جاري گفت: بر اساس بررسي‌هاي انجام‌شده، ۳۵ درصد از مجموع جان‌باختگان و ۴۰ درصد از مجروحان تصادفات برون‌شهري استان گيلان را راکبان يا ترک‌نشينان موتورسيکلت تشکيل مي‌دهند که اين آمار نگران‌کننده است.

وي با بيان اينکه استان گيلان در حوزه تلفات موتورسواران در زمره استان‌هاي داراي رتبه بالا در کشور قرار دارد، افزود: بيشترين قربانيان اين حوادث را جوانان تشکيل مي‌دهند که ضرورت توجه جدي خانواده‌ها و دستگاه‌هاي مسئول را دوچندان مي‌کند.

رئيس پليس راه استان گيلان با تأکيد بر استفاده از کلاه ايمني براي راکب و ترک‌نشين موتورسيکلت تصريح کرد: درصد قابل توجهي از مرگ‌وميرها و صدمات شديد در اين حوادث، ناشي از ضربه به ناحيه سر و به دليل استفاده نکردن از کلاه ايمني است.

سرهنگ صفاري با اشاره به تخلفات حادثه‌ساز موتورسواران خاطرنشان کرد: سرعت غيرمجاز، حرکات مارپيچ، تردد در بزرگراه‌ها، استفاده از تلفن همراه حين رانندگي و انجام حرکات نمايشي از جمله رفتارهاي پرخطر است که مي‌تواند به بروز حوادث مرگبار منجر شود.

وي کاهش تلفات موتورسواران را نيازمند عزم همگاني دانست و گفت: همه دستگاه‌ها، خانواده‌ها و شهروندان بايد با احساس مسئوليت بيشتر، نسبت به فرهنگ‌سازي و الزام به رعايت مقررات راهنمايي و رانندگي اقدام کنند تا شاهد کاهش تصادفات و جان‌باختگان در محورهاي استان باشيم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.