وي با تشريح دستاوردهاي اين پروژه گفت: از طريق استقرار سامانه پايش و هشدار در شبكه و خطوط انتقال آب در ۳۰ شهر استان و ۱۵ مجتمع آبرساني روستايي، پايش كمي و كيفي تأسيسات آب، از طريق تبادل اطلاعات و بدون نياز به اپراتور، از طريق سيستم تله متري و كنترل از راه دور، انجام مي شود.
معاون بهره برداري و توسعه آب آبفاي گيلان با تأكيد بر اينكه نصب تجهيزات امنيتي و سخت افزاري مانع نفوذ و ايجاد اختلال در سامانه ها بر اثر حملات احتمالي سايبري خواهد شد، افزود: در فاز دوم پروژه، ارتقاء سامانه ها از نظر امنيت ساختاري و نصب تجهيزات پايش كيفي در تأسيسات آبرساني، در دستور كار قرار دارد.
وي اعتبار هزينه شده پروژه را ۱۵۴ ميليارد ريال از محل اعتبارات پدافند غيرعامل و اعتبارات امنيت سايبري اعلام كرد و افزود: از آنجائيكه شاخص هاي مهم براي پاكي آب شرب و عاري از هر آلودگي شامل سه شاخص كدورت، ميزان كلر باقيمانده و PH مي باشد، با نمونه برداري هاي روزانه و پايداري كلر باقيمانده در شبكه توزيع آب، سلامت و كيفيت آب شرب تضمين مي شود.
در ادامه موسي فكور معاون هماهنگي امور عمراني استانداري گيلان ضمن تقدير از اقدامات ارزنده شركت آب و فاضلاب استان گيلان، پايداري خدمات و كاهش ميزان آسيب پذيري را از اهم موضوعات پدافندي دانست و افزود: هجمه دشمن به سوي بيولوژيك و موضوعات فرهنگي است.
وي با تأكيد بر اينكه دستگاه هاي خدمات رسان به ويژه شركت آب و فاضلاب به واسطه نوع خدمتي كه ارائه مي دهند بايد ميزان خطر پذيري را كاهش دهند يادآور شد: با شناسايي تهديدات و پيشگيري از آن ها و به ويژه پايش جدي و حفاظت از مخازن آب، ميزان آسيب پذيري نسبت به تهديدات پيش رو كاهش خواهد يافت.
در پايان مدعوين ضمن افتتاح ساختمان مركز سرور از سامانه پايش و تله متري نيز بازديد نمودند.




