به گزارش خط گیلان ، میرشمس مؤمنی زاده در جلسه شورای اداری رشت که با حضور ارسلان زارع معاون استاندار گیلان برگزار شد، افزود: نظم و امنیت اولین مسئولیتی است که در قبال مردم داریم و با توجه به تعامل بسیار خوب بین اعضای شورای تأمین شهرستان، شاهد مشکلات امنیتی نبوده و نیستیم.
وی اضافه کرد: با تلاشهای اعضای شورای تأمین شهرستان رشت در ماه رمضان، شبهای قدر، عید فطر، راهپیمایی روز جهانی قدس و سایر مناسبتها شاهد نظم و امنیت بودهایم که ضروریست با توجه به فرارسیدن موج دوم سفرها تمهیدات لازم اندیشیده شود تا مسافران و گردشگران به این شهرستان با مشکل مواجه نشوند.
فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر حضور فعالانه همه اعضای ستاد ساماندهی سواحل در اجرای طرحهای سالم سازی دریا خاطر نشان کرد: بایستی خدمات رفاهی لازم و امنیت برای گردشگران و مسافران فراهم شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شعار امسال با عنوان رونق تولید تصریح کرد: کارگره اشتغال و سرمایه گذاری بایستی فعال باشد و از ظرفیتی که در قالب تسهیلات اشتغالزایی از سوی دولت در اختیار گذاشته شده، حداکثر بهره را برده و فرصتهای شغلی ایجاد کند.
در جلسه شورای ادای شهرستان رشت، سیده زهرا میراعلمی به عنوان معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار رشت و رضا مهدوی، کامبیز یوسفی، احمد قدیمی و حبیب الله اخینه نیز به ترتیب به عنوان بخشداران خمام، سنگر، لشت نشاء و کوچصفهان معرفی شدند.
پروژه های عمرانی با شتاب بیشتری اجرا شوند
فرماندار شهرستان رشت گفت: دستگاه های مجری پروژه های عمرانی در شهرستان ، به روند اجرای این پروژه ها شتاب بیشتری دهند.
لینک کوتاه : https://khategilan.ir/?p=322
- ارسال توسط : khadmin
- بدون دیدگاه




