×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
شبانه روزی آماده همکاری و خدمات رسانی به مردم شریف استان هستیم

به گزارش خط گیلان ،  محمداسماعیل هنرمند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان طی نشستی با  شهرام مومنی رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری رشت و هیئت همراه به بحث و گفتگو پیرامون خدمات رسانی به مردم و مشترکین این شهرستان پرداخت .

 مومنی رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری رشت در این نشست صمیمی از همراهی خوب و شایسته کارکنان عملیاتی و اتفاقات توزیع برق گیلان در زمان حوادث و بحران ها تشکر کرد و افزود : در زمان حوادثی همچون آتش سوزی در هر مکانی ، اولین مسئله مهم قطع جریان برق آن مکان بوده که همکاران توزیع برق به موقع حضور دارند .

وی اضافه کرد : سازمان آتش نشانی در سطح شهرستان رشت ۱۴ ایستگاه دارد که استاندارد لازم برای خدمت رسانی را دارا می باشد .

وی یاد آور شد : در ۴ماهه اول سال ۹۹ بیش از ۱۸۰۰ مورد حریق بوجود آمد که ۵۸% آنها اتصالی سیمهای برق ساختمان و بخش اعظم آن مربوط به عیب در سیم کشی داخلی واحدها بود .

در ادامه  این نشست هنرمند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان گفت : از ابتدای سال جاری مسئله مرکز فوریتهای برق ۱۲۱ که وظیفه پاسخگویی به مشترکین برق رادارد مورد توجه شرکت بوده و این مرکز دارای ۶۰ خط تلفن می باشد ولی در زمان بحران امکان پاسخگویی به تماسهای هجومی مشترکین وجود ندارد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان افزود : به همین منظور سامانه پاسخگویی ارتباطات مردمی (سام) طراحی و ارائه شد و مشترکین با نصب اپلیکیشن این سامانه از طریق سایت شرکت توزیع برق گیلان می توانند از مزایایی نظیر : اعلام خاموشی برق از طرف مشترک ، امکان اطلاع یابی از خاموشی های جاری و امکان اطلاع یابی از خاموشی های با برنامه بهره مند شوند.

وی اضافه کرد : مشترکین باید پیشگیری های لازم را انجام دهند تا دچار خسارت احتمالی نشوند، از این رو مشترکین در بحث لوازم خانگی حتما از دستگاه محافظ برق استفاده کنند .

هنرمند یاد آور شد: استفاده از کلیدهای نشتی جریان یا برای پیشگیری از بروز آتش سوزی ناشی از اتصال سیم کشی برق داخل واحدها و ساختمان ها می تواند بسیار موثر باشد.

این مسئول افزود : امیدواریم این موضوع از طریق سازمان نظام مهندسی استان و همکاری خوب سازمان آتش نشانی برای کلیه واحدهای مسکونی مردم  استان محقق شود .

درپایان این نشست  مقرر شد بین شرکت توزیع برق و آتش نشانی تفاهم نامه همکاری برای آموزشهای لازم به کارکنان منعقد شود .
.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.