×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
طرح تحولی «آجر به آجر»با همدلی در استان گیلان اجرا خواهد شد

به گزارش خط گیلان ، دومین جلسه تبیین و تشریح طرح تحولی- اجرایی «آجر به آجر» با حضورمهندس علی دقیق مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گیلان، بهمن یعقوبی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان گیلان، دکتر آقاجانی نماینده آموزش و پرورش استان، معاونین اداره کل نوسازی مدارس و مشاور امور بانوان در دفتر مدیر کل برگزار شد

 مهندس دقیق در این جلسه به تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های اداره کل نوسازی مدارس استان در حوزه مشارکت‌های مردمی و به تشریح طرح تحولی- اجرایی «آجر به آجر» پرداخت

وی با بیان اینکه طرح تحولی آجر به آجر طرحی ابداعی و بسیار خلاقانه می باشد، تصریح نمود: لازم می دانم از ریاست  سازمان تشکر نمایم که در این برهه از زمان، هوشمندانه این طرح را طراحی کرد و به تصویب مقام عالی وزارت رسید ویقینا شاهد نتایج ارزشمندی در حوزه توسعه زیرساخت های آموزشی خواهیم بود.

مدیر کل نوسازی مدارس در ادامه تجلیل از خیرین را امری مهم برشمرد و ابراز داشت: رسالت ما این است که باید از خیرین، این انسانهای ملکوتی در راستای تقويت و نهادينه‌سازي فرهنگ خيري و مشارکت تجلیل کنیم.

وی فرهنگ سازی و نهادینه کردن فرهنگ این امر با ارزش را بسیار ضروری برشمرد و اظهار داشت: من از صدا و سیمای مرکز گیلان و اصحاب رسانه صمیمانه تشکر می نمایم که در زمینه تبیین این طرح و تشریح آن در جامعه واقعا دست ما را گرفته و ما را یاری می نمایند.

مهندس دقیق در ادامه به راه اندازی سامانه مردمی مهر مدرسه اشاره کرد وافزود: این سامانه، درگاه ورود خیرین و آحاد مردم می باشد که بر اساس چارچوب مشارکت هرچه بیشتر خانواده‌ها در امر مدرسه‌سازی و بر اساس آموزه‌های سند تحول راه‌اندازی شده است.

وی ضمن تشکر از همه نهادهای مختلف که در اجرای این طرح به نوسازی مدارس کمک می کنند ،افزود: آموزش و پرورش باید بصورت جدی وارد این قضیه شود و مدیران فعال خود را مورد تشویق قرار دهد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان در پایان با برشمردن اقدامات انجام شده درراستای اجرایی نمودن این طرح اظهار داشت: استان گیلان با همدلی طرح تحولی «آجر به آجر» را اجرا خواهد نمود

در ادامه مدیر عامل مجمع خیرین ضمن تجلیل از روابط حسنه اداره کل نوسازی مدارس استان با مجمع خیرین مدرسه سازافزود: صداقت و ارتباط حسنه این دو نهاد مقدس، منجر به اتفاقات بسیار خوب در حوزه توسعه زیر ساخت های اموزشی شده است.

وی با بیان اینکه طرح آجر به آجر برای ما بسیار مهم است، افزود: تلاش ما این است که مشکلات آموزشی و پرورش را به بهترین نحو ممکن حل کنیم.

گفتنی در ادامه هریک از اعضا با بیان مطالبی به تشریح نحوه اجرایی نمودن این طرح در استان پرداختند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.