×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
دیدار استاندار گیلان با خانواده شهیدان انصاری و نورانی

به گزارش خط گیلان ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، دکتر زارع  در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: تقدیر شهیدان انصاری و نورانی، این بود که در زادگاه خود به درجه رفیع شهادت نائل آیند و مردم گیلان، قدردان تلاش‌های آنان هستند.

وی خدمات ماندگار و ارزشمندی که از این شهیدان به یادگار مانده را بعنوان آثار افتخار و الگویی جاودانه از حیات و زیست شرافتمندانه پیش روی مدیران و مردم عنوان کرد.

دکتر زارع ادامه داد: نه فقط مردم گیلان بلکه مردم ایران اسلامی، این شهیدان که الگوی صادقانه از خدمت بوده و هستند را فراموش نکرده و نمی کنند.

استاندار گیلان خصلت‌های نیکوی این شهیدان بویژه توکل به خداوند متعال، خلوص نیت، مردم‌داری، تواضع، سخت‌کوشی و انگیزه وافر خدمت به مردم را الگوی آحاد جامعه خواند.

وی راه شهیدان انصاری و نورانی را پر رهرو دانست و نمونه آن را هشت هزار شهید والامقام استان گیلان ذکر کرد.

استاندار گیلان در خاتمه سخنانش گفت: باید زمینه های مناسب برای نسل جوان در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را فراهم آورده و بیش از پیش آنان را با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی آشنا سازیم.

شهیدان علی انصاری و علیرضا نورانی در ١٥ تیر ماه سال ١٣٦٠ در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان و یک هفته پس از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، در مسیر عزیمت به محل کار خود (استانداری گیلان) در خیابان لاکانی شهر رشت به دست منافقان کوردل به شهادت رسیدند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.