×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
صادرات یازده ماهه گیلان از مرز ۷۰۳ میلیون دلار عبور کرد/جنگ هم مانع از رشد۲۲ درصدی صادرات گیلان نشد

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت گیلان: تیمور پورحیدری از رشد وزنی ۲۲ درصدی حجم صادرات گیلان در یازده ماهه اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: صادرات غیرنفتی محصولات گیلان از مرز ۷۰۳ میلیون دلار عبور کرده است .

وی با بیان اینکه علیرغم وقوع دو جنگ تحمیلی سنگین و نوسانات اقتصادی، حجم مبادلات تجاری گیلان در حوزه خزر روند مطلوبی داشته است افزود : در یازده ماه امسال بر اساس آخرین آمار و استخراجی از گمرکات استان مجموع صادرات انجام شده از سه حوزه بندری آستارا و منطقه آزاد و بندر انزلی با وزن یک میلیون ۴۹۷ تن می باشد که نسبت به سال گذشته از نظر وزنی ۲۲ درصد رشد داشته است .

به گفته دکتر پورحیدری میزان صادرات به لحاظ دلاری در یازده ماهه سال‌جاری ۷۰۳ میلیون دلار می باشد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۳ درصد رشد مواجه بوده است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به صدور ۳۸۷کارت بازرگانی برای تسهیل در امور تجاری اشاره و تشریح کرد: در یازده ماهه سال‌جاری علاوه بر صدور کارت بازرگانی، تعداد ۵۶۹ فقره کارت بازرگانی منقضی شده نیز تمدید اعتبار برای فعالیت شدند.

مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان گیلان به تعلیق و ابطال۳۲ کارت بازرگانی متخلف در رصد و پایش اشاره و عنوان کرد: با نظارت بر فعالیت‌های دارندگان کارت های بازرگانی، ابطال و تعلیق نیز بدون مماشات انجام می شود و ثبت سفارشات و نحوه عملکرد آنها رصد می گردد و در یازده ماهه اخیر نسبت به ۲هزار ۱۱۲ ثبت سفارش انواع کالاها و تجهيزات تولید در گیلان اقدام شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.