×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
کالاهای اساسی و پرمصرف مرتباً به فروشگاه ها تزریق می شود

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت گیلان؛ تیمور پورحیدری در جلسه اتاق وضعیت امروز صبح اظهار داشت: کالاهای اساسی و پرمصرف مرتباً و بدون وقفه به فروشگاه ها تزریق می شود که به صورت مویرگی در کلیه سطوح روستا و بخش و شهرستان عرضه می گردد.

وی از تامین و توزیع اقلام پرمصرف ماه مبارک رمضان و مازاد بر نیاز شهروندان برای مصرف مهمانان سخن گفت و تشریح کرد: حسب هماهنگی جهاد کشاورزی استان بیش از ۸۵۱ تن شکر در دو مرحله و ۳۰۰ تن برنج خارجی و مواد اولیه دو کارخانه تولیدکننده روغن خوراکی تامین و تخصیص یافته است و ۱۰۰ تن مرغ منجمد با قیمت ۲۲۵ هزار تومان نیز در فروشگاه های بزرگ عرضه شده است.

به گفته دکتر پورحیدری علاوه بر تولید روغن در استان، توزیع روغن سایر برندهای معتبر نیز به حد کفایت در فروشگاه های استان به صورت مداوم در حال عرضه می باشد و سبد کالایی اعلام شده را نیز به شکل وفور پوشش خواهد داد.

مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان گیلان در بخشی دیگر از سخنان خود به برگزاری”نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا” پرداخت و گفت: از ۲۱ اسفند ماه در رشت و در برخی از شهرستانهای بزرگ استان همانند سالهای گذشته نمایشگاههای بهاره و نوروزی عرضه مستقیم کالا با هدف تسهیل در دسترسی مردم به کالاهای مصرفی با قیمت مناسب و برخورداری از تخفیف برگزار خواهد شد که تا پایان سال جاری به صورت صبح و عصر فعالیت خود را ادامه خواهند داد.

وی درپایان از همکاری و وحدت مناسب همه مدیران مرتبط زنجیره اقتصادی استان در تامین و عرضه ارزاق عمومی مردم در شرایط جنگی تشکر و عنوان کرد: خوشبختانه اتحاد در تیم مدیریتی حوزه اقتصادی استان مانع بروز مشکل در زنجیره تولید تا عرضه شده و این هماهنگی باعث شده تاکنون علیرغم حضور هموطنان متاثر از جنگ تحمیلی در گیلان، هیچ مشکل جدی در روند تامین و عرضه نداشته باشیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.