×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 3 خبر
تشديد برخورد پليس راهور گيلان با توقف خودروها در محل عبور عابرين پياده

به گزارش خط گیلان ، سرهنگ ” فتح‌الله نصريان “ با اشاره به اجراي طرح ويژه برخورد با توقف غيرمجاز وسايل نقليه در محل‌هاي عبور عابرين پياده اظهار داشت: بر اساس ماده ۱۲ قانون رسيدگي به تخلفات رانندگي، در صورت توقف خودرو در گذرگاه‌هاي عابر پياده و ترک آن يا امتناع راننده از حرکت، مأموران مکلفند ضمن صدور قبض جريمه، نسبت به انتقال وسيله نقليه طبق ماده ۱۳ همان قانون اقدام کنند.

وي با بيان اينکه رعايت حقوق عابران پياده از اولويت‌هاي اصلي پليس راهور است، افزود: در بازه ۱۵ روزه ابتداي آذر ، ۱۹۸۰ دستگاه خودرو به دليل توقف در محل عبور عابرين پياده اعمال قانون شدند و تعدادي نيز با جرثقيل به پارکينگ منتقل شد.

رئيس پليس راهور گيلان با تأکيد بر اينکه اين اقدام با هدف ساماندهي ترافيک شهري و افزايش ايمني شهروندان اجرا مي‌شود، تصريح کرد: پليس بدون هرگونه اغماض با رانندگاني که نسبت به تذکرات بي‌توجه باشند، برابر قانون برخورد خواهد کرد.

سرهنگ نصريان خاطرنشان کرد: احترام به حقوق عابر پياده يکي از مهم‌ترين اصول ترافيکي است و از شهروندان انتظار داريم با رعايت قوانين، پليس را در ايجاد شهري ايمن و منظم همراهي کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.