×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی سایت لاکان برگزار شد

به گزارش خط گیلان ، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ جلسه هماهنگی جهت پیشبرد اقدامات لازم برای راه‌اندازی بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی سایت لاکان با حضور دکتر مصطفی گل‌شکن، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر گل‌شکن با اشاره به اهمیت این پروژه در توسعه زیرساخت‌های درمانی استان، تأکید کرد و گفت: راه‌اندازی بیمارستان لاکان یکی از مأموریت‌های جدی دانشگاه است و همه معاونت‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق، همکاری نزدیک و اعلام نیازهای تخصصی در موعد مقرر، روند آماده‌سازی این بیمارستان را تسریع کنند.

وی خاطرنشان کرد که هر بخش از این پروژه، از نقشه‌های فنی تا تجهیزات و مجوزها، باید با دقت و هماهنگی کامل میان معاونت‌ها پیش برود تا زمینه بهره‌برداری به‌موقع فراهم شود.

در ادامه جلسه، موضوعات مختلف مرتبط با راه‌اندازی بیمارستان از جمله تغییرات نقشه‌ای بیمارستان و ضرورت نهایی‌سازی آن‌ها بر اساس آخرین استانداردهای درمانی؛ تعیین ظرفیت اقلام و تجهیزات مورد نیاز شامل تجهیزات پزشکی، مصرفی و سرمایه‌ای؛ لزوم برنامه‌ریزی برای مدیریت پسماند بیمارستان و پیش‌بینی زیرساخت‌های لازم؛ بررسی و محاسبه ظرفیت اکسیژن‌ساز متناسب با تعداد تخت‌های فعال، بخش ICU و مشخصات فنی مورد انتظار و همچنین برآورد تجهیزات اداری و سازمانی برای تکمیل پرونده تجهیز و ارسال مدارک به وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان، باتوجه‌به گستردگی نیازهای تخصصی، مقرر شد هر یک از معاونت‌ها نیازمندی‌های دقیق خود را در بخش‌های تحت نظارتشان اعلام و به معاونت توسعه ارائه کنند تا جمع‌بندی نهایی برای ارائه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شود.
دکتر گل‌شکن با تأکید بر اهمیت زمان‌بندی و سرعت عمل در ارائه اطلاعات، خواستار استمرار جلسات و پیگیری دقیق مراحل آماده‌سازی تا راه‌اندازی کامل بیمارستان شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.