×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
شرط قانونی داوطلبی مدیران گیلان در انتخابات شورای شهر ؛ استعفا تا ۲۷ مهرماه

به گزارش خط گیلان ،به نقل از  روابط عمومی استانداری گیلان؛ علی باقری، رییس ستاد انتخابات استان گیلان با اشاره به ماده (۴۱) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران گفت: بر اساس این ماده، مقامات، مدیران و مشاغل هم‌تراز در صورت اشتغال در سمت خود، به واسطه‌ی موقعیت اداری از داوطلب شدن برای انتخابات شوراهای اسلامی کشور محروم هستند و باید دست‌کم سه ماه پیش از آغاز ثبت‌نام از سمت خود کناره‌گیری کنند.

وی افزود:مدیران و مسئولانی که قصد داوطلبی برای عضویت در شوراهای اسلامی شهر را دارند، باید تا پایان روز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ از سمت خود استعفا دهند و پذیرش استعفای آنان نیز تا همان تاریخ قطعی شود.
همچنین، مدیران و مسئولانی که داوطلبی در شوراهای اسلامی روستا را مدنظر دارند، تا پایان روز ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴ فرصت دارند استعفای خود را ارائه داده و پذیرش آن را دریافت کنند.

باقری با اشاره به دستورالعمل زمان‌بندی انتخابات ابلاغی از سوی وزارت کشور تصریح کرد: فرآیند برگزاری هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با صدور دستور شروع انتخابات آغاز می‌شود و در نهایت، روز جمعه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ انتخابات در سراسر کشور به‌طور هم‌زمان برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان در پایان بر لزوم رعایت دقیق قوانین انتخاباتی و زمان‌بندی‌های تعیین‌شده تأکید کرد و افزود: اجرای قانون، حفظ سلامت و بی‌طرفی در روند انتخابات، از مهم‌ترین اولویت‌های ستاد انتخابات استان گیلان است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.