×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
کاشت درختان مثمر در شهر / طراحی المان های شهری با رویکرد دینی،فرهنگی / تأکید بر اجرای یادمان های شهدا

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت، محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر کاشت درختان مثمر در شهر رشت اظهار کرد : درختانی که امروز مزاحمتی برای مغازه‌داران دارند، باید اصلاح شوند تا مردم آن‌ها را دشمن خود ندانند و شهرداری باید با آرایش اصولی این درختان،رضایت شهروندان را جلب کرده وحتی آن‌ها را به حامیان محیط‌ زیست تبدیل کند.

وی با اشاره به اینکه مغازه‌دارانی که خودشان اقدام به ایجاد فضای سبز جلوی محل کسب خود کرده‌اند، باید مورد تشویق قرار بگیرند افزود: همین کارهای کوچک با تقدیر و معرفی در رسانه‌ها می‌تواند فرهنگسازی موثری داشته باشد و موجب تشویق دیگران برای مشارکت در این امر شود.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تأکید بر اینکه المان‌های شهری تنها نباید محدود به مشاغل باشند، تصریح کرد : ما نیازمند طراحی نمادهایی هستیم که نمایانگر ارزش‌های دینی، اخلاقی و هویتی ما باشند که از آن جمله می توان به المان حجاب، نماز، ایثار و شهادت اشاره داشت و فرهنگ بومی و مذهبی باید در دیوارنگاری‌ها و المان‌های شهری نمود بیشتری پیدا کند.

کارگرنیا از پروژه یادمان شهدای محلات به عنوان یکی از اقدامات موفق شهرداری نام برد و افزود :یادمان‌هایی که در محلات مختلف نصب شده‌اند، باعث شده تا خانواده‌ها و مردم دوباره با شهدای محله‌شان ارتباط بگیرند و برخی حتی نمی‌دانستند چند شهید در محله خود دارند و این اقدامات ارزشمند باید توسعه پیدا کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.