به گزارش خط گیلان ، سرهنگ “عباس حقيقي نيا” در گفتوگویی در مورد جزئیات اين خبر گفت: در پي اعلام مرکز فوريتهاي پليسي ۱۱۰ مبني بر غرق شدن فردي در ساحل يکي از بخشهاي اين شهرستان، بلافاصله ماموران انتظامي به محل حادثه اعزام شدند.
وي افزود: با حضور پليس و تيمهاي امدادي در محل اعلامي و بررسيهاي به عمل آمده مشخص شد، مرد ۵۸ ساله كه براي تفريح به ساحل يکي از بخشهاي اين شهرستان رفته بود به دلايل شنا در نقاط خطر آفرين دريا و همچنين عدم آشنايي به فنون شنا دچار غرق شدگي شده است.
فرمانده انتظامي شهرستان تالش با اعلام اينكه جسد اين فرد از آب خارج و به سردخانه بيمارستان منتقل شد، از تشكيل پرونده در اين راستا خبر داد.
سرهنگ حقيقي نيا در پايان با اشاره به فصل گرما و رفتن مردم به رودخانهها و سواحل دريا از شهروندان خواست با توجه به علائم و هشدارها از شنا کردن در مناطق خطرآفرين خودداري كنند و همكاري لازم را با غريق نجاتها داشته باشند.
https://khategilan.ir/?p=66958



