×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
افتتاح مجتمع بوم گردی در شادخال شفت/ گیلان می تواند به قطب اول گردشگری کشور تبدیل شود

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، عصر امروز(شنبه) و با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان و سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مجتمع بزرگ گردشگری «شالیزه» در روستای شادخال شفت به بهره‌برداری رسید.

این مجتمع با مساحت ۷/۳ هکتار و با ظرفیت ۳۰ واحد اقامتی، دارای امکاناتی همچون کافه و رستوران جزیره، پیست اسب‌سواری، قایق‌سواری، ماهی‌گیری و سایر تفریحات متنوع بوده و به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری استان معرفی می‌شود.

صالحی امیری در آیین بهره برداری از این مجتمع اقامتی، با بیان اینکه این مجتمع می تواند الگو و نمونه ای موفق برای بوم گردی های کشور باشد، افزود: استان گیلان به واسطه ظرفیت بسیار بالای گردشگری و فرهنگی می تواند به قطب اول گردشگری کشور تبدیل شود.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و استاندار گیلان همچنین در ادامه سفر کاری خود به گیلان از پارک جنگلی و مجموعه گردشگری قلعه رودخان در شهرستان فومن بازدید و بر لزوم حمایت از این مجموعه در راستای ارتقای آن تاکید کردند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.