×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 8 خبر
زائرين در ايام اربعين مراقب ارسال لينک‌هاي آلوده ازطرف اشخاص ناشناس باشند

به گزارش خط گیلان ، سرهنگ ” امير حسين نقي مهر” ضمن اعلام آماده‌باش کامل پليس فتا براي تأمين امنيت سايبري زائران، افزود: با توجه به افزايش فعاليت مجرمان سايبري در ايام زيارتي، به‌ويژه با سوءاستفاده از نام سامانه‌هاي خدمات‌رساني، هشدار مي‌دهيم زائران گرامي هنگام کليک روي لينک‌ها، دقت لازم را داشته باشند تا در دام حملات فيشينگ و سرقت اطلاعات نيفتند.

اين مقام انتظامي افزود: زائران محترم توجه داشته باشند که براي حفظ امنيت خود در فضاي مجازي، از کليک روي لينک‌هاي مشکوک خودداري کرده، به نشاني دقيق سايت‌ها توجه کنند، از باز کردن لينک‌هاي ارسال‌شده توسط افراد ناشناس در پيام‌ها و ايميل‌ها بپرهيزند، اطلاعات شخصي يا بانکي خود را در صفحات نامعتبر وارد نکنند و هشدارهاي امنيتي مرورگر را جدي بگيرند.

وی خاطرنشان کردند:  يک کليک نادرست مي‌تواند منجر به افشاي کامل اطلاعات شخصي، بانکي و ارتباطي افراد شود و حتي در مواردي موجب برداشت غيرمجاز از حساب بانکي يا سوءاستفاده‌هاي بيشتر شود. ما از زائران عزيز درخواست داريم پيش از هر اقدامي در فضاي مجازي، از صحت لينک‌ها و منابع اطمينان حاصل کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک سايت پليس فتا به آدرس www.fata.gov.ir آماده دريافت گزارش‌هاي مردمي بوده و همچنين کاربران گرامي مي‌توانند آخرين اخبار، حوادث و رويداد‌هاي سايبري را از اين طريق دريافت نمايند.

همچنين شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوريت‌هاي سايبري پليس فتا به‌صورت شبانه‌روزي آماده پاسخگويي به سؤالات شهروندان در سراسر استان مي‌باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.