×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
شهداء نيروي انتظامي مايه عزت و افتخار ملي هستند

به گزارش خط گیلان ، آيت‌الله “رسول فلاحتي” پيش از ظهر امروز در مراسم گراميداشت شهداي اقتدار و امنيت فراجا که با حضور مردم، خانواده معظم شهدا و کارکنان انتظامي در سالن اجتماعات شهدا فراجا در رشت برگزار شد با بيان اينکه شهدا مايه عزت ملي ما هستند، اظهار داشت: ما افتخار مي‌کنيم در جامعه‌اي زندگي مي‌کنيم که نيروهاي مسلح آن مايه افتخار و اقتدار مردم‌اند.

وي با اشاره به حضور خانواده‌هاي معزز شهدا، اين جمع را جزو سرمايه‌هاي ارزشمند انقلاب دانست و افزود: اين ملت با داشتن چنين فرزندان و خانواده‌هايي در برابر هيچ دشمني زانو نخواهد زد.

نماينده ولي‌فقيه در گيلان با اشاره به خيانت‌هاي آمريکا در کشورهاي منطقه و استقبال بعضي ملت‌ها از دخالت‌هاي بيگانگان، بيان داشت: ملت ايران هيچ‌گاه به آمريکا و صهيونيسم اعتماد نکرد و نخواهد کرد و اين آگاهي را مديون خون پاک شهداست.

آيت الله فلاحتي با بيان اينکه ملت ايران همواره قدردان خون شهيدان است، خاطرنشان کرد: در جهان کمتر ملتي پيدا مي‌شود که اين‌گونه از خون فرزندان خود که براي دين و کشورشان فدا شده‌اند، پاسداري کند.

امام جمعه رشت با بيان اينکه دشمنان تلاش دارند خدمات نيروهاي مسلح را کمرنگ جلوه دهند اما ملت ايران قدرشناس است و مي‌داند امنيت کشور مديون خون شهداي فراجا، سپاه، ارتش و بسيج است ادامه داد: امروز ايران اسلامي به قدرتي رسيده که توان مقابله با آمريکا و رژيم صهيونيستي را دارد و اين عزت و اقتدار حاصل سال‌ها ايستادگي و خون شهيدان است.

وي با يادآوري دوران دفاع مقدس و آغاز جنگ تحميلي گفت: آن روزها جوانان اين سرزمين با دست خالي و ايمان قوي در برابر دشمنان ايستادند و امروز همان جوانان نسل جديدي از مدافعان امنيت را پرورش داده‌اند.

نماينده ولي‌فقيه در گيلان تأکيد کرد: پيشرفت‌هاي دفاعي جمهوري اسلامي در حوزه موشکي، پهپادي و هوافضا، نتيجه همان روحيه ايثار و شهادت‌طلبي است که شهدا پايه‌گذاران آن بوده‌اند.

آيت‌الله فلاحتي با بيان اينکه هر شهيد نيروي انتظامي مايه عزت و افتخار ملي است، افزود: اين عزيزان در راه مقابله با دشمنان داخلي و خارجي، قاچاقچيان، اراذل و اوباش جان خود را فدا کردند و امنيت را براي مردم به ارمغان آوردند.

وي  در پايان اظهار کرد: خانواده‌هاي شهدا بايد بدانند که عزيزانشان متعلق به يک خانواده يا شهر نيستند، بلکه سرمايه‌اي براي همه ملت ايران و حتي ملت‌هاي آزاده جهان‌اند.

گفتني است در پايان اين مراسم با اهداي لوح و تمثال شهداي والامقام نيروي انتظامي به خانواده‌هاي معظم شهداي انتظامي، از رشادت و ايثار اين عزيزان تجليل به عمل آمد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.