×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
مشکل تأمین آب ۱۵۰۰ خانوار روستایی گیلان مرتفع شد

به گزارش خط گیلان ،سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان با اشاره به بارش شدید باران و رانش زمین در سیاهکل اظهار داشت:  ۲۰۰ متر از خط انتقال مجتمع آبرسانی توتکی سیاهکل تخریب و آب شرب ۸۰۰ خانوار این روستا قطع شد.

وی در ادامه افزود: با اجرای ۲۰۰ متر لوله گذاری جدید به قطر ۱۱۰ میلی متری، آب شرب این روستا در مدار بهره برداری قرار گرفت و مشکل تأمین آب  ۸۰۰ خانوار مرتفع شد.

حسینی، همچنین با اشاره به رفع مشکل آب شرب روستای سفیدرود شهرستان رودبار گفت: با هزینه ای بالغ بر ۲۴۰ میلیون ریال، با راه اندازی یک دستگاه پمپ شناور ۲۲ کیلوواتی در تاسیسات آبرسانی این روستا مشکل افت فشار آب در شبکه توزیع این روستا مرتفع و ۱۵۰ خانوار از آن بهره مند شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان با اعلام تقویت فشار آب شرب روستای جیرده شهرستان شفت خاطرنشان کرد: با نصب و راه اندازی یک دستگاه پمپ ۷٫۵ کیلوواتی، ۵۴۰ خانوار این روستا از فشار آب متعارف برخوردار شدند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.