×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
توزیع مناسب دارو در شرایط بحرانی/ جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده

به گزارش خط گیلان ، به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ در پی  تجاوز رژیم کودک کش صهیونیست به خاک کشور و به منظور جلوگیری از ایجاد بحران در تهیه و توزیع دارو و شیرخشک در سطح مراکز درمانی و داروخانه‌های سطح استان؛ جلسه‌ای با حضور دکتر فیروز سرودی معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیران ادارات نظارت بر امور دارویی و مکمل و شیر خشک و نمایندگان شرکت‌های پخش دارو در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر فیروز سرودی در این جلسه ضمن محکوم نمودن تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران و تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان، از شرکت‌های پخش دارویی فعال در استان خواست تا در شرایط به وجود آمده با هماهنگی معاونت غذا و دارو اقلام دارویی و شیر خشک مورد نیاز مردم به صورت مناسب توزیع گردد.

در ادامه جلسه مسائل مربوط به نحوه تأمین، تهیه و توزیع دارو و شیرخشک توسط مدیران دارویی استان و شرکت‌های پخش حاضر در جلسه بررسی و پروتکل‌های اجرایی تعیین شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.