×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
اجراي طرح عملياتي مبارزه با سرقت / دستگيري ۳۹ نفر با ۴۲ فقره سرقت در گيلان

به گزارش خط گیلان ، سردار “حسين حسن پور” در گفت‌وگویی با تاکيد بر اينكه مقابله با سرقت و ناهنجاري اجتماعي عزمي همگاني را مي‌طلبد، اظهار داشت: امنيت محصول يك فرآيند اجتماعي است و همه مردم بايد در اين راستا به پليس كمك كنند.

وي گفت: اجراي طرح عملياتي مبارزه با سرقت‌هاي اماکن خصوصي  در گيلان به منظور پيشگيري و مبارزه با سرقت به صورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت.

فرمانده انتظامي استان گيلان افزود: در اين طرح ۳ روزه با انجام اقدامات پليسي و در عمليات‌هاي جداگانه، ۳۵سارق و ۴ مالخر در سطح استان شناسايي و دستگير شدند.

اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: بر اساس تحقيقات انجام شده سارقان به ۴۲ فقره سرقت اماکن خصوصي اعتراف و به همراه مالخران براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند.

سردار حسن پور در پايان با تاکيد بر رعايت اصول و نکات پيشگيري از سرقت توسط مردم خاطرنشان کرد: ارتقاء نظم و امنيت همواره در دستور كار پليس قرار دارد.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.