به گزارش خط گیلان، سرهنگ “محمد رستمي” در گفتوگویی با اشاره به اهمیت بر خورد قاطع با محتکران گفت: مبارزه با قاچاق كالا و برخورد با محتکرين، گامي مؤثر در حمايت از توليد داخلي و سرمايهگذاران است.
وي افزود: در پي دريافت خبري مبني بر اينكه فردي داخل انبار واحد صنفي خود اقدام به نگهداري برنج قاچاق کرده است، بررسي موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
فرمانده انتظامي شهرستان تالش با بيان اينکه ماموران انتظامي با اقدامات پليسي انبار واحد صنفي مورد نظر را شناسايي و با هماهنگي قضائي به اين مكان اعزام شدند، افزود: در بازرسي از اين مكان، ۵ تن و ۳۹۰ کيلوگرم برنج قاچاق كشف شد.
اين مقام انتظامي در ادامه با اشاره به اينكه متهم ۳۱ ساله براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد، تصريح كرد: كارشناسان ارزش برنجهاي كشف شده را ۱۴ ميليارد ريال برآورد كردند.
سرهنگ رستمي در پايان خاطرنشان کرد: پليس با تمام توان با اخلالگران اقتصادي و پديده زيانبار احتکار مبارزه ميکند.
https://khategilan.ir/?p=63936



