×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
دستگيري ۵۹۳ معتاد متجاهر و خرده فروش و قاچاقچي در اجراي طرح آرامش در شهر در گيلان

به گزارش خط گیلان ، سردار “حسين حسن پور” در گفت‌وگویی با بيان اينکه سال‌ها است که موادمخدر به عنوان يک تهديد جدي جامعه بشري به ويژه نسل جوان را در معرض خطر قرار داده است، اظهارداشت: مجموعه انتظامي خط مقدم مبارزه با موادمخدر است و در اين راستا با عزم جدي و راسخ با اين پديده شوم مبارزه مي‌کند.

فرمانده انتظامي استان گيلان با اشاره به اينکه در راستاي ارتقاء امنيت اجتماعي،  هفدهمين مرحله از طرح آرامش در شهر به مدت ۳ روز توسط پليس مبارزه با موادمخدر گيلان در سطح استان به مرحله اجرا درآمد از تعامل خوب فرماندهان انتظامي شهرستان‌هاي تابعه در اجراي اين طرح خبر داد و گفت: در اين راستا  ۳۲۱ معتاد متجاهر  و ۴۷ قاچاقچي و ۲۲۵ خرده‌فروش موادمخدر نيز شناسايي و دستگير شدند.

وی با اعلام اينکه از اين افراد ۲۷ کيلو و ۳۱۴ گرم ترياک، ۷ کيلو و ۹۸۱ گرم هروئين، ۱۱ کيلو و ۸۰  گرم حشيش، ۹ کيلو و  ۹۲۵ گرم شيشه و ۹۷ کيلو و ۵۷۹ گرم ساير موادمخدر کشف شد، افزود: معتادان از طريق دادگاه درمان‌مدار به مراکز ترک اعتياد  معرفي و خرده‌فروشان و  قاچاقچيان موادمخدر با تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند.

اين مقام ارشد انتظامي با اشاره به اينکه امنيت و آرامش مردم خط قرمز پليس است؛ خاطرنشان کرد: پليس با قدرت در مقابل هرگونه بي نظمي و هنجارشکني خواهد ايستاد و انتظار مي رود مردم عزيز در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک و فعاليت مجرمانه مراتب را بلافاصله از طريق پل ارتباطي ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.