×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
فراخوان جشنواره عکس خبری سال گیلان منتشر شد

به گزارش خط گیلان ، قاسم مصفا، با اشاره به موضوعات بخش ویژه جشنواره گفت: «پسماند»، «اقتصاد دریا محور» و «منطقه آزاد انزلی» محورهای ویژه این دوره هستند و به منظور حمایت از استعدادهای جوان، جایزه ویژه عکاس جوان به یکی از عکاسان که اثری شایسته ارائه دهد، اهدا خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به شرایط شرکت در جشنواره افزود: آثار باید در یکی از رسانه‌های دارای مجوز منتشر شده و هر عکاس می‌تواند با حداکثر ۵ تک عکس و ۲ مجموعه عکس (هر مجموعه ۳ تا ۱۰ فریم) در رقابت شرکت کند.

مصفا با بیان اینکه تمامی عکس‌های ارسالی باید دارای عنوان، کپشن، و در صورت ارسال مجموعه عکس، دارای استیتمنت باشند، گفت: رعایت استانداردهای حرفه‌ای عکاسی خبری در ویرایش آثار الزامی است و عکس‌های دستکاری شده یا فاقد اصالت از رقابت حذف خواهند شد.

وی با بیان اینکه آثار منتخب در نمایشگاهی گروهی به نمایش گذاشته می‌شوند، افزود: به نفر اول تندیس جشنواره، لوح تقدیر و هدیه نقدی ۱۰۰ میلیون ریالی، به نفر دوم ۷۰ میلیون ریال و به نفر سوم ۵۰ میلیون ریال اهدا می‌شود. همچنین جایزه ویژه عکاس جوان شامل تندیس، لوح تقدیر و هدیه ۳۰ میلیون ریالی است.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، مهلت ارسال آثار تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ تعیین شده و آثار باید از بازه زمانی ابتدای سال ۱۴۰۳ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ منتشر شده باشند، تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به آدرس info_baranavayedamon@ در فضای مجازی (تلگرام، ایتا، سروش) ارسال کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۰۳۹۰۹۱۴۳۱ در پیام‌رسان‌های ایتا، تلگرام و سروش یا با شماره ثابت ۳۲۳۲۱۰۹۴ تماس بگیرند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.