×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان مالک بی‌چون‌وچرای املاک است

به گزارش خط گیلان ، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ استاد محمدصادق پیروز، پزشک برجسته و یکی از خیرین شناخته‌شده کشور در حوزه سلامت، با دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، استاد پیروز با قدردانی از آیین نکوداشتی که به‌تازگی توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شده بود، اظهار کرد: مراسمی که برای اینجانب برگزار شد، شگفت‌انگیز، بی‌نظیر و شایسته بود و نگاه انسانی و قدردانانه مجموعه دانشگاه به خیرین حوزه سلامت را نشان داد.

وی سپس با اشاره به ملکی که به دانشگاه علوم پزشکی گیلان اهدا کرده، افزود: ملک اهداشده باید به‌طور کامل در اختیار دانشگاه باقی بماند.

هیچ فرد، نهاد یا سازمانی نباید در این امانت عمومی طمع کند. این ملک باید به نحو احسن در خدمت آموزش، درمان و ارتقای سلامت مردم گیلان قرار گیرد.

خیر بنام ایرانی حوزه سلامت با بیان اینکه هبه این ملک بر مبنای نیت خیر و برای خدمت به مردم انجام شده، گفت: هرگونه تغییر در کاربری یا ورود افراد غیرمرتبط با مأموریت‌های دانشگاه، برخلاف این نیت خواهد بود.

دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن تشکر مجدد از اقدام ارزشمند استاد پیروز، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان خود را مسئول حفاظت از این ملک و بهره‌برداری دقیق و شفاف از آن می‌داند. چنین اموال نیکوکارانه‌ای پشتوانه توسعه زیرساخت‌های درمانی و آموزشی استان است.

به گفته وی، تجربه نشان داده که با همت خیرین دلسوز، می‌توان بسیاری از نیازهای زیرساختی نظام سلامت را با سرعت و کیفیت بالاتری تأمین کرد. دانشگاه از این سرمایه اجتماعی به بهترین شکل ممکن استفاده خواهد کرد.

گفتنی است، استاد پیروز طی سال‌های گذشته، با مشارکت در پروژه‌های خیریه مختلف، از جمله احداث مراکز درمانی و اهدای املاک، نقش مؤثری در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی کشور ایفا کرده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.