×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
شوراها نماد اصلی مردم‌سالاری دینی هستند

به‌ گزارش خط گیلان ، سید اسماعیل میر غضنفری عصر امروز چهارشنبه در سی و ششمین جلسه شورای شهرستان رشت به بررسی چالش‌ها و ارائه راه‌حل‌های عملی برای رفع مشکلات موجود پرداخت و گفت: شوراها به عنوان نماد اصلی مردم سالاری دینی در جامعه شناخته می‌شوند.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت افزود: شوراها ریشه در دین و اعتقاد ما دارند و مشورت می‌تواند سطح آگاهی را افزایش دهد لذا هر فرد به فراخور توانایی خود می‌تواند در این مسیر گام بردارد.

میر غضنفری با اشاره به مشکلات تغییر کاربری زمین در شهرستان‌های شمالی گفت: این موضوع به شدت کنترل می‌شود و سازوکار قانونی آن در حال بررسی است.

سرپرست فرمانداری رشت تاکید کرد: مهاجرت معکوس و بازگشت به زندگی روستایی از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی درباره اعتبارات و پروژه‌های زیرساختی افزود: اعتبارات در کمیته برنامه ریزی بر اساس اولویت تقسیم می‌شود و بخشی از این اعتبارات از سرفصل نگهداری راه‌ها و بخشی دیگر از اعتبارات ملی با کمک نمایندگان شهرستان تأمین می‌شود تلاش می‌کنیم پیمانکاران توانمند را برای اجرای پروژه‌ها جذب کنیم.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت به مشکلات مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: زباله در دنیا به عنوان طلای سیاه شناخته می‌شود، اما ما همچنان درگیر چالش‌های آن هستیم.

میر غضنفری افزود: پیشنهادهایی برای استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت پسماند ارائه شده است، اما تحریم‌ها مانع اجرای این طرح‌ها شده‌اند.

وی با اشاره به تأثیرات تحریم‌ها بر حوزه انرژی گفت: قطعی برق و آب از جمله مشکلاتی است که به دلیل مختلف از جمله اعمال تحریم‌ها در حوزه های مختلف ایجاد شده‌اند. این مسائل نیازمند مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی مناسب هستند.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت در پایان بر اهمیت استمرار جلسات شورای شهرستان تأکید کرد و افزود: صدای مردمان حوزه‌های روستایی و شهری باید شنیده شود و وظیفه من به عنوان مسئول، پاسخگویی به مشکلات مردم است.

مسعود عباس نژاد رئیس شورای شهرستان رشت:
برنجکاری بخشی از هویت مردم شهرستان رشت است

 

براساس این گزارش ؛مسعود عباس نژاد رئیس شورای اسلامی شهرستان رشت پیش از سخنان سرپرست فرمانداری رشت با اشاره با تنوع جغرافیایی، فرهنگی و اقتصادی گفت:شهرستان رشت، قلب تپنده استان گیلان به شمار می‌رود و همزمان مسائل و چالش‌های فراوانی نیز در پیش روی آن است که  با همکاری همه جانبه بین مدیران و شوراها و مردم مشکلات کاهش پیدا می کند.

وی افزود: ذستیابی به توسعه متوازن با انسجام و هم افزایی تحقق می یابد و دو نهاد شورای شهر و روستا و فرمانداری به عنوان مرجع عالی تصمیم گیری و نظارت می‌تواند در شهرستان بسیار اثربخش باشد.

عباس نژاد با تاکید بر اینکه شوراها صدای مستقیم مردم در روستاها و شهرها کوچک و بزرگ هستند، یادآور شد:وظیفه ما تنها نظارت و تصویب نیست بلکه انتقال خواست های مردم  به مسئولان وپیگیری رفع مشکلات آنان بخشی دیگر از وظایف است این ارتباط را نه تنها باید حفظ کرد بلکه باید تقویت شود.

رئیس شورای شهرستان رشت آغاز فصل کشاورزی و برنج کاری را یکی از دغدغه های مهم این روزهای شورا های روستا دانست و تصریح کرد: برنج کاری نه تنها منبع معیشت بلکه بخشی از هویت فرهنگی مردمان این استان است اما متاسفانه کم آبی تاخیر در تامین نهاده‌های کشاورزی ،عدم هماهنگی در تقویم زراعی و ضعف در عملکرد تعاونی‌های کشاورزی باعث نگرانی جدی کشاورزان شده است .

وی برنامه ریزی جهت تشکیل کارگروه ویژه مدیریت بحران آب کشاورزی در فصل زراعی همراه با ادارات مرتبط و نمایندگان شوراها به صورت فوری برای هماهنگی منابع آببندان ها را مهم برشمرد و افزود: تسهیلگری همکاری بین کشاورزان و تعاونی ها و حمایت از آبیاری مکانیزه ،تسهیلات بانکی برای زیرساخت‌های نوین آبیاری از دیگر خواسته‌های اعضای شورای شهرستان رشت است .

عباس نژاد حمایت از کشاورزان را ضروری خواند وگفت:کشاورز گیلانی باید اطمینان یابد که تنها نیست و در کنار کشاورزی ،سایر بخش‌های شهرستان نیز نیاز به توجه ویژه دارد. ما در شورای شهرستان به نمایندگی از شهرها و بخش‌های حوزه فرمانداری رشت خواستار رفع مشکلات مردم هستیم.

وی با اشاره به شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» افزود: میتوان از ظرفیت شوراهای محلی برای شناسایی ظرفیت های سرمایه گذاری روستایی و بومی چه در حوزه صنایع تبدیلی گردشگری روستایی یا فراوری محصولات کشاورزی استفاده شود.

رئیس شورای شهرستان رشت در بخش پایانی  با تاکید بر اینکه با توکل بر خدا و همراهی مردم می توان آینده را به بهترین شکل برای شهرستان ساخت .

گفتنی است : در این جلسه هر یک ازنمایندگان شورای های اسلامی شهر ها وبخش های حوزه شهرستان رشت مشکلاتی مانند تامین به موقع آب زراعی ، ساخت وساز در مناطق روستایی ، پسماند، آسفالت ودیگر موارد را مطرح کردند.

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.