×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 3 خبر
قتل یک شهروند رشتی در جریان آسفالت یکی از مناطق شهر رشت

به گزارش خط گیلان ، به نقل از  روابط عمومی دادگستری گیلان،  سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان  از قتل یک شهروند رشتی در جریان آسفالت یکی از مناطق شهرداری شهر رشت خبر داد.

سید مهدی فلاح میری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با بیان اینکه در پروژه آسفالت یکی از مناطق شهر رشت، بین کارگران آسفالت و یک شهروند درگیری ایجاد شد تصریح کرد: متاسفانه این درگیری  موجب فوت یک نفر از شهروندان شد .

وی در ادامه اظهار داشت: یک شهروند که کسبه آن منطقه بود به دلایلی که در دست بررسی است، با عوامل اجرای پروژه آسفالت درگیری فیزیکی پیدا می کنند که پس از ایراد ضرب و جرح، شهروند رشتی به شدت مصدوم شده و بعد از انتقال به بیمارستان فوت کرد.

دادستان مرکز استان با اشاره به اینکه پیمانکار و تمامی کارگران این پروژه بازداشت شده اند گفت: تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد که پس از اعلام نظریه کارشناسی پزشکی قانونی اطلاع رسانی خواهد شد.

شایان ذکر است کارگران شهرداری و همچنین مقتول دارای ملیت ایرانی بوده و شایعات مبنی بر غیر ایرانی بودن آنان کذب است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.