×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
دو کاروان دیگر از بازنشستگان تامین اجتماعی گیلان در هفته جاری عازم مشهد مقدس خواهند شد

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، کیوان مرتضوی با بیان اینکه اجرای طرح کرامت رضوی با هدف گردشگری تعالی بخش از برنامه های حوزه فرهنگی اجتماعی سازمان جهت افزایش نشاط و شادابی و فراهم نمودن بستر زیارت ثامن الحجج و سفری تفریحی برای بازنشستگان است که در سالهای اخیر تداوم داشته است افزود : در سالجاری نیز تاکنون هفده کاروان متشکل از ۱۱۵۰ نفر از این طرح برخوردارشده اند .

وی با اشاره به اینکه حسب هماهنگی ها و برنامه ریزی انجام شده و با تدابیر و زحمات بسیار عزیزان در کانون بازنشستگان استان در هفته جاری ( روزهای اول و چهارم بهمن ماه ) نیز کاروان هجدهم شامل ۷۵ نفر و کاروان نوزدهم با ۱۰۰ نفر عازم مشهد مقدس خواهند شد .

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان اظهار داشت هزینه های اسکان و اقامت و پذیرایی بازنشستگان در مشهد مقدس از اعتبارات سازمانی صورت گرفته و تامین اجتماعی گیلان نیز از همین محل بابت اعزام و ایاب و ذهاب این افراد به دو شکل جاده ای و ریلی تاکنون چهار میلیارد تومان هزینه نموده است .

گفتنی است : در صورت تامین منابع و هماهنگی های بعدی پیش بینی می گردد که تا پایان سال تعداد بازنشستگان اعزامی به دو هزار نفر برسد .

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.