×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
تقسیط ۳۶ ماهه بدهی ساخت و ساز تا سقف ۱۵ میلیارد ریال /تاکید بر حفظ هویت تاریخی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر

به گزارش خط گیلان ، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر رشت افزود: با اجرای این طرح هویت تاریخی شهرمان را از دست خواهیم داد و بنده از معاونت شهرسازی درخواست دارم که اصلاحیه های طرح را به سرعت انجام دهند و در کمیسیون مطرح شود تا مشکل شهروندان نیز در این زمینه مرتفع گردد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از سعه صدر مردم به جهت ایجاد ترافیک در راستای اجرای پروژه های طرح میثاق گفت :مدیریت شهری باید حاشیه پل ها را در اسرع وقت آسفالت کنند تا تردد شهروندان راحت تر و سریعتر انجام شود.

عباس نژاد تاکید کرد : باید تکلیف تیرهای برق و جابجایی آنها در مسیر نیروی دریایی به سمت توشیبا مشخص شوند چون خودروها به شکل مارپیچ از آن مسیر تردد می کنند و از مجموعه مدیریت شهری تقاضا دارم که هر چه زودتر برای این موضوع نیز چاره ای بیاندیشند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر رشت، در ادامه جلسه با اشاره به اینکه هدف نهایی اعضای شورا ارائه حداکثر کمک به اقشار آسیب پذیر است افزود: از آنجا که مواردی همچون تخفیف بیشتر برای هزینه تدفین مددجویان نیاز به پیش‌بینی در بودجه سال آینده دارند، پیشنهاد می‌شود تا آن زمان گزارشی جامع به شورا ارائه شود.

عباس‌نژاد همچنین با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌ها تصریح کرد: نمایشگاه‌ها شرایط ویژه خود را دارند و امکان تصمیم‌گیری برای تمامی نمایشگاه‌ها از الان وجود ندارد و پیشنهاد می شود که این موضوع در کارگروه‌های مربوطه و به صورت موردی پیگیری شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا در خصوص تخفیف عوارض ساخت‌وساز نیز یادآور شد: برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، تخفیفات قابل‌توجهی تا سقف ۱۲۰ مترمربع در نظر گرفته شده است اما ارائه تخفیف بیش از این مقدار، ممکن است به سوءاستفاده برخی افراد سودجو منجر شود.

همچنین لایحه تقسیط ۳۶ ماهه بدهی ساخت و ساز تا سقف ۱۵ میلیارد ریال با یک پنجم پیش پرداخت به در این جلسه به تصویب رسید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.