×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
رد رشوه پليس ماسال

به گزارش خط گیلان ، سرهنگ “قاسم جانعلي‌پور” در گفت‌‌وگویی با اشاره به جزئيات اين خبر اظهار داشت:ماموران مواد مخدر شهرستان ماسال در راستاي اجراي طرح مبارزه با خرده‌فروشان موادمخدر، احدي از فروشندگان مواد مخدر را در مخفيگاهش دستگير مي کنند.

وي با بيان اينكه ماموران انتظامي حين بازرسي از اين فرد، ۱ گرم و ۸۰سانت مواد مخدر هروئين و ۳گرم و ۲۰سانت شيشه کشف کردند، افزود: متهم به منظور چشم‌پوشي پليس از جرم صورت گرفته، مبلغ ۲۷ميليون ريال را به عنوان رشوه به ماموران انتظامي پيشنهاد مي‌دهد.

رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي استان گيلان در ادامه تصريح كرد: رشوه با عزت نفس و صحت عمل پليس رد و متهم ۳۸ ساله براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.

اين مقام انتظامي در پايان از مردم خواست، هرگونه انتقاد، پيشنهاد، تقدير، شكايت و يا درخواست از پليس را با سامانه مردمي ۱۹۷ در ميان بگذارند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.