×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 9 خبر
جمع‌آوري معتادان و ‌فروشندگان موادمخدر در بندرانزلي

به گزارش خط گیلان ، سرهنگ “امير وهاب‌زاده” در گفت‌وگویی  با بيان اينکه موادمخدر ريشه بسياري از جرايم، ناهنجاري‌ها و آسيب‌هاي اجتماعي است، اظهارداشت: مبارزه با سوداگران مرگ و پيشگيري از اعتياد همواره در اولويت ماموريت‌هاي پليس قرار دارد.

وي در ادامه به اجراي طرح ۲ روزه ارتقاء امنيت اجتماعي با هدف جمع‌آوري معتادان متجاهر و دستگيري فروشندگان موادمخدر در شهرستان بندرانزلي اشاره کرد و گفت: در اين راستا ۹ معتاد متجاهر جمع‌آوري و ۴ خرده‌فروش موادمخدر نيز دستگير شدند.

فرمانده انتظامي شهرستان بندرانزلي از كشف ۶ كيلو و ۵۶۰ گرم موادمخدر و ۱۴ عدد قرص روانگردان خبر داد و بيان‌داشت: افراد دستگير شده با تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند.

اين مقام انتظامي در پايان با اشاره به رضايتمندي مردم از اجراي اين طرح از همکاري صميمانه آن‌ها تقدير و تشکر کرد و افزود: چنين طرح‌هايي در سال جاري ادامه خواهد داشت و شهروندان مي‌توانند در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشكوک به ويژه در زمينه موادمخدر، مراتب را به مركز فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ اعلام کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.