به گزارش خط گیلان ، نادر اسدی : رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان پیش از ظهر امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران ، ۳۵۰۰ گروه جهادی این سازمان در گیلان را یاوران همیشه همراه بامردم خواند وافزود: همه این گروه ها در جای جای کشور واستان ودر هر نقطه ای که نیاز به حمایت وهمراهی بامردم باشد به عنوان تداوم دهنده راه سنگر سازان بی سنگر ( جهاد سازندگی ) وارد عمل می شود .
ساخت واحدهای مسکونی
وی اقزود: در حوزه ساخت مسکن برای مدد جویان طی ۶ سال گذشته ۲۰۰۰ واحد مسکونی احداث وتحویل مددجویان شد وعلاوه بر آن هم اکنون ۷۵۰ واحد مسکونی با اعتبار ۲۲۵ میلیارد تومان در دست ساخت داریم که به حول قوه الهی ۵۰ واحد در هفته بسیج سازندگی به مددجویان اهدا می شود.
رزمایش جهادگران سپاه قدس
وی یاد آور شد : ایام گرامیداشت هفته بسیج سازندگی از ۱۴ الی ۲۱ اردیبهشت است ولی برنامه های اجرایی هفته بسیج سازندگی از ۱۴ الی ۲۶ اردیبهشت ماه سال جاری با عنوان رزمایش جهادگران و شعار “همه با هم بسیج خدمات رسانی ” ادامه دارد و در جای جای استان خدمات ارایه می دهند.
حضور در گلستان
سرهنگ ابراهیمی در مورد بخشی از دیگر اقدامات انجام شده در سطح روستاها گفت: در جریان سیل چند سال اخیر در استان گلستان ۲۰۰ واحد مسکونی سیل زدگان تعمیر ومرمت شد وعلاوه بر آن ۱۰۰ واحد مسکونی با تجهیزات لازم احداث وبه مدد جویان تحویل دادهشد.
حوزه آبخیز داری وآب کشاورزی
وی اضافه کرد: در حوزه آبخیز داری وآب کشاورزی ۱۷ پروژه با صرف هزینه ۴ میلیارد تومان ودر حوزه اسفالت معابر روستایی ۴۱ پروژه و۵۳ کیلومتر راه روستایی با اعتبار ۹۱ میلیاردتومان به بهره برداری رسید.
آب شروب روستایی
وی یاد آورشد : در حوزه آب شروب روستایی طی ۱۵ ماه گذشته از ۷۱۱ روستا مورد نظر برای آبرسانی تعداد ۳۷۰ روستا سهم بسیج سازندگی شد ودر این ارتباط ۸۴۸ کیلومتر لوله گذاری از تعهدات این سازمان تعیین شد که تا کنون با ۷۹۹ کیلومتر لوله گذار ی به ۱۷۱ روستا آبرسانی شده است در این حوزه تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شد و روند عملیات اجرایی تداوم دارد .
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان در بخشی دیگر به توزیع ۲۰۲ هزار بسته معیشتی در طی یک سال گذشته به ارزش ۱۶ میلیارد تومان وسایر ملزومات ضروی متشکل از ۴۳۴ قلم به ارزش ۷۵ میلیاردتومان . تشکیل ۱۴۲۶ صندوق اشتغالزایی ایجاد ۲۵۶۰ فرصت شغلی ومعرفی برای اخذ تسهیلات وام اشتغال برای ۱۱۵۰ نفر ، همچنین در بخش درمان ۴۶۸ گروه جهادی با ظرفیت ۲۳۲۰نفر در مجموع ۱۴۲۵۰ خدمت برای بیماران ونیاز مندان از دیگر اقدامات انجام شده در طی یک سال اخیر است .
گفتنی است روند خدمت رسانی با همه توان تداوم دارد.




