×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
محموله قاچاق به مقصد نرسيد

به گزارش خط گیلان ، سرهنگ “سيد جلال‌الدين جوانمردي” در گفت‌وگویی اظهار‌داشت: پديده شوم قاچاق کالا و ارز، يکي از مصاديق بارز فساد اقتصادي در کشور است و مبارزه با اين معضل مهم بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.

وي در ادامه با بيان اينکه ماموران انتظامي مستقر در ايست و بازرسي چابکسر حين کنترل وسايل نقليه عبوري به يک دستگاه خودرو باري نيسان مشکوک شده و براي بررسي آن را متوقف کردند، افزود: در بازرسي از اين خودرو، ۶۰ کيسه ۵۰ کيلويي كود شيميايي قاچاق كشف شد.

فرمانده انتظامي شهرستان رودسر از معرفي متهم ۵۰ ساله اين پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي خبر داد و بيان‌داشت: كارشناسان ارزش تقريبي كودهاي قاچاق را ۳۷۵ ميليون ريال برآورد كردند.

اين مقام انتظامي در پايان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشكوك، مراتب را بلافاصله از طريق سامانه ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.