به گزارش خط گیلان ، حجت الاسلام “محمد علي نجفي گيلاني با اشاره به اقدامات پلیس گفت: جامعه پيشرفته جامعهاي است كه سيستم حكمراني آن شرايط رو براي موفقيتهاي اجتماعي و اقتصادي و فعاليتهايي به دور از هرگونه انحراف فكر را براي شهروندان آماده کند.
وي با تاکيد بر ضرورت وجود امنيت براي فعاليتهاي اجتماعي در هر جامعهاي اظهار داشت: فعاليت هاي اجتماعي و اقتصادي روزمره هر فردي در جامعه نيازمند امنيت و پيروي همگان از قوانين حاکم بر کشور است.
مدير کل تبليغات اسلامي گيلان در ادامه با اشاره به اينکه قوانين و فرهنگ ايران اسلامي برگرفته از قوانين و دستورات اسلامي است و دستورات اسلام و سنتهاي ايراني اسلامي در تقابل با بانوان اين سرزمين نيست افزود: رعايت پوشش ايراني اسلامي و حفظ حجاب و عفاف جز قوانين کشور است.
مدير کل تبليغات اسلامي گيلان در پايان از تلاش ها و اقدامات مجموعه انتظامي در اجراي طرح عفاف و حجاب “نور” و ايجاد فضايي براي پيشرفت و آسايش عموم شهروندان تقدير و تشکر کرد.
https://khategilan.ir/?p=51855



