×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Thursday, 14 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
نمایشگاه بهاره عرضه مستقیم کالا در رشت گشایش یافت

به گزارش خط گیلان ، به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان؛ استاندار گیلان در حاشیه افتتاح نمایشگاه بهاره رشت به خبرنگاران گفت: در نمایشگاه بهاره امسال مایحتاج عمومی مردم در ایام مبارک ماه رمضان و عید نوروز با ۲۰ درصد کمتر از قیمت بازار متناسب با کالاهای عرضه شده ارائه می شود.

اسدالله عباسی با بیان اینکه نمایشگاه بهاره هم زمان با رشت در سایر شهرستانهای استان گیلان نیز برگزار می‌شود، اظهار کرد: باید بر عرضه کالای مورد نیاز و با کیفیت به مردم نظارت دقیق صورت گیرد؛ در این نمایشگاه هم کالاهای اساسی مصرفی با قیمت و کیفیت مناسب در حال عرضه است.

وی تصریح کرد: این نمایشگاه برای ایجاد بازار رقابت برای واقعی کردن قیمت ها همزمان با سایر شهرهای استان درحال برگزاری است.

استاندار گیلان اضافه کرد: شهرداری ها باید غرفه ها و بازارچه هایی در ایام ماه رمضان و عید نوروز ایجاد کنند تا صنایع دستی ، فرآورده های کشاورزی و لبنیات مورد نیاز مردم تولید و در شرایط مناسب عرضه شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی نمایشگاه برای تولید کنندگان محصولات کشاورزی و صنایع دستی درآمد زایی خواهد داشت، افزود: برخی از مناطق تولید کننده صنایع دستی اکنون در این نمایشگاه حضور دارند؛ باید این حلقه ها را به هم پیوند داد تا با ارزانترین قیمت و عالی ترین کیفیت این محصولات به دست مصرف کنندگان برسد.

غرفه نمایشگاهی نمایشگاه بهاره در گیلان(با دستور استاندار گیلان نمایشگاه تا ۲۸ اسفند تمدید شد)

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان هم در حاشیه افتتاح نمایشگاه بهاره به خبرنگاران گفت : همزمان با رشت در ۱۶ شهرستان با ۶۰۹ غرفه نمایشگاهی نمایشگاه بهاره در حال برگزاری است.

تیمور پورحیدری اظهار کرد : نمایشگاه بهاره رشت در قالب ۲۰۰ غرفه در فضایی به وسعت ۲ هزار متر مربع برگزار شد که ۱۰۰ غرفه از این نمایشگاه به عرضه مواد غذایی، آجیل و خشکبار، خرما و شیرینی ، ۴۰ غرفه از نمایشگاه به عرضه کتاب ، صنایع دستی، گل و گیاه و لوازم آشپزخانه، ۳۵ غرفه به پوشاک و لوازم خرازی، ۲۵ غرفه کیف و کفش و ۱۰ غرفه به مرغ، گوشت، میوه اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: این نمایشگاه از امروز تا ۲۸ اسفند ماه (بنا به دستور استاندار ) از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب پذیرای بازدیدکنندگان و مردم گیلان است و تمامی اقلام مورد نیاز شب عید و ماه مبارک رمضان از جمله کیف و کفش، پوشاک، آجیل، شیرینی و تنقلات و همچنین اقلام اساسی از جمله مرغ، گوشت و شکر در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

این نمایشگاه با حضور استاندار گیلان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی رشت افتتاح شد و علاوه بر استان گیلان نمایندگانی از استانهای اصفهان، زنجان، تهران، تبریز، قم، قزوین، کرمان و اردبیل نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.