×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
انجام نخستین عمل جراحی با دستگاه لاپاراسکوپی در بیمارستان شهید نورانی تالش

به گزارش خط گیلان ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب‌دا)؛ نخستین عمل جراحی با دستگاه لاپاراسکوپی در بیمارستان شهید نورانی تالش با تکمیل تجهیزات دستگاه لاپاراسکوپی موجود در این مرکز درمانی، از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صورت پذیرفت.

دکتر سعید رستمی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش، با اشاره به اینکه تجهیزات مورد نیاز دستگاه تکمیل شد، گفت: با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی گیلان و تأمین اعتبار تجهیزات، دستگاه لاپاراسکوپی راه اندازی شد و  ارزش ریالی آن بالغ ۳۳ میلیارد است.

گفتنی است؛ جراحی لاپاراسکوپی به روشی گفته می‌شود که جراح با برش‌های ریز و با استفاده از دوربین به شکم بیمار وارد شده و عمل جراحی را انجام می‌دهد و دستگاهی که با آن این عمل انجام می‌شود لاپاراسکوپی نام دارد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.