×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
رد رشوه ۵۰۰ يورویی ماموران پليس راه “رشت – قزوين”

به گزارش خط گیلان ، سردار “حسین حسن‌پور” در گفت‌‌وگویی  با برشمردن جزئيات بیشتر اين خبرگفت: ماموران پاسگاه پليس راه “رشت – قزوين” حين گشت‌زني در سطح حوزه استحفاظي، يك دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ را به علت تخلفات حادثه‌ساز متوقف کردند.

وي با بيان اينكه پس از كنترل مدارك و استعلام سوابق خودرو مشخص شد، این وسیله نقلیه داراي شكايت در سيستم مي‌باشد، افزود: خودرو مورد نظر برای سير مراحل قانوني به پاركينگ منتقل شد.

جانشین فرمانده انتظامي استان گیلان با اشاره به اینکه راننده ۵۲ ساله براي چشم‌پوشي پليس و فرار از روند قانوني مبلغ ۵۰۰ يورو معادل تقریبی ۲۷۰ ميليون ریال به عنوان رشوه به ماموران پلیس راه پیشنهاد داد، گفت: رشوه با عزت نفس و صحت عمل پليس رد و متهم براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.

اين مقام انتظامي در پايان از مردم خواست، هرگونه انتقاد، پيشنهاد، تقدير، شكايت و يا درخواست از پليس را با سامانه مردمي ۱۹۷ در ميان بگذارند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.