×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
واحدهای صنفی متخلف در تالش پلمب شدند

به گزارش خط گیلان، سرهنگ “محمد رستمي” در گفت‌وگویی اظهار داشت: با هدف تحقق برنامه‌هاي پيشگيرانه و مقابله با ناهنجاريهاي اجتماعي در بين اصناف، طرح كنترل و نظارت بر واحدهاي صنفي توسط ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومي طي يك ماه گذشته در شهرستان تالش به مرحله اجرا درآمد.

وی به بازديد از ۵۴۲ واحد صنفي در اين مدت اشاره كرد و گفت: در اين مدت به ۱۷۱ واحد صنفي تذكر ابلاغ، براي ۸۱ واحد اخطار پلمب صادر، از ۴۸ واحد تعهد اخذ و ۱۳ واحد صنفي متخلف به علت عدم رعايت قوانين و مقررات و برابر مفاد ۲۷ و ۲۸ قانون نظام صنفی پلمب و از ادامه فعاليت آنها جلوگيري شد.

فرمانده انتظامي شهرستان تالش هدف از اجراي اين طرح را نظارت بر اصناف در راستاي ارتقاء امنيت اجتماعي در جامعه عنوان کرد و افزود: با برنامه‌ريزي دقيق پليس، کليه واحدهاي صنفي سطح شهرستان تالش مورد بازديد قرار خواهند گرفت.

اين مقام انتظامي در پايان از تمامي مردم و متصديان اصناف خواست، هشدارهاي لازم و تدابير لحاظ شده در بحث رعايت مقررات را جدي بگيرند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.