×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
رمزگشایی از ۳۴ فقره سرقت در رشت

به گزارش خط گیلان ، سردار “عزیزاله ملکی” در گفت‌وگویی، عدم رعايت نکات حفاظتي را مهمترين عامل سوء استفاده سارقان عنوان کرد و با اعلام اینکه نقش مردم در اين زمينه و توجه به هشدارها و توصيه‌هاي پليس، تاثیر بسزايي در پيشگيري از وقوع سرقت دارد، اظهار داشت: برخورد قاطع با سارقان و تشدید اقدامات پیشگیرانه، مهمترین اولویت مجموعه انتظامی است.

وی در ادامه با اشاره به ارجاع چند فقره پرونده سرقت‌ از منازل شهرستان رشت به پليس آگاهي استان طي هفته‌هاي گذشته، گفت: بلافاصله رسيدگي به موضوع با اخذ اظهارات شاکیان در دستور كار پليس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان گيلان از بررسی‌های علمی و تخصصی و جمع‌آوری آثار به جا مانده در صحنه‌هاي جرم و شناسايي هویت متهم سابقه‌دار این پرونده‌ها خبر داد و با بیان اينكه بلافاصله برنامه‌ريزي لازم براي دستگيري این فرد صورت گرفت، اضافه كرد: ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان با اخذ نیابت قضائی به استان البرز اعزام و اين فرد را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

اين مقام ارشد انتظامي به اعتراف سارق حرفه‌ای به ۳۴ فقره سرقت از منازل شهرستان رشت اشاره کرد و افزود: سارق ۴۲ ساله با تکمیل پرونده براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائی قرار گرفت.

سردار ملکی در پايان تامين و ارتقاء امنيت را يكي از دغدغه‌هاي اصلي مجموعه انتظامي دانست و بیان داشت: اگر همه افراد جامعه نسبت به اتقاقات و رویدادهای اطراف خود حساس باشند و احساس مسئولیت کنند، قطعاً امنیت مطلوب‌تری را می‌توان در آن جامعه برقرار کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.