×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
هشدار؛ میانگین مصرف آب شرب گیلانی ها ۶ لیتر بیشتر از میانگین مصرف کشوری

به گزارش خط گیلان، به نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب گیلان؛ به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب، ناصر دودانگه مدیر دفتر بهره برداری و توسعه تاسيسات تامين، تصفيه و خطوط انتقال شرکت آبفای گیلان شنبه ۲۷ خرداد ماه، در گفت وگو با خبر ۲۰ شبکه باران گفت: مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب شرب ضروریست.

دودانگه؛ با اشاره به اینکه طبق آمار سرانه مصرف آب شرب در گیلان بیشتر از میانگین کشوری است، اظهار داشت: سرانه مصرف آب شرب به طور کل در بخش خانگی، صنعتی، عمومی و تجاری در کشور به ازای هر نفر ۱۸۹ لیتر و در استان گیلان ۱۹۵ لیتر در شبانه روز می باشد؛ این آمار در مصرف خانگی در میانگین کشوری ۱۴۷ لیتر و در گیلان ۱۵۱ لیتر به ازای هر نفر است.

وی با بیان اینکه اصلاح تعرفه، اصلاح رفتار و اصلاح ابزار سه روش مدیریت مصرف آب در دنیاست، تصریح کرد: صرفه جویی در مصرف آب و ترویج این فرهنگ وظیفه ای همگانی است.

ناصر دودانگه مطالبی را در خصوص راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب شرب، استفاده از ابزار کاهنده مصرف از جمله شیرآلات پدالی، اهرمی و … بیان کرد و از مردم خواست؛ با رعایت نکات صرفه جویی در مصرف آب، این نعمت الهی را بهینه و درست مصرف کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.