×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
آغاز به کار سرپرست فرمانداری رشت با زیارت مزار شهداء/ مهندس عاشوری: وظیفه ما در قبال شهداء، رساندن ایران اسلامی به اوج قله افتخار، در جهان است

به گزارش خط گیلان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت، مهندس کیا عاشوری صبح امروز دوشنبه و در نخستین روز کاری خود به عنوان سرپرست جدید فرمانداری مرکز استان، با همراهی اعضاء شورای تامین و جمعی از مدیران شهرستانی با حضور در گلزار شهدای تازه آباد و تجدید میثاق با شهداء آرمیده در گلزار، خاطرنشان کرد: امروز و در ابتدای قبول سرپرستی فرمانداری شهرستان رشت به این مکان مقدس آمده ایم تا با شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی پیمان ببندیم که هدفمندتر از گذشته در راه اعتلاء نام ایران اسلامی تلاش کنیم.

وی افزود: گلزار شهداء رشت یک مکان مهم فرهنگی بوده و مجموعه فرمانداری مصمم به استفاده حداکثری از برکات معنوی این مکان مقدس خواهد بود.

سرپرست فرمانداری رشت با بیان این مطلب که امنیت پایدار کنونی و همچنین موفقیت‌های درخشان انقلاب اسلامی در عرصه‌های گوناگون علمی، فناوری، فرهنگی، اقتصادی، دیپلماسی و دفاعی را از برکات خون پاک شهدا می‌دانیم؛ خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ما در قبال شهدا و پاسخ ما به صبوری مثال‌زدنی خانواده‌های معظم آنان، باید در تلاش برای رساندن ایران اسلامی به اوج قله افتخار در جهان جلوه گر شود.

عاشوری با تضمین کلامی از امام راحل(ره) که مزار و مقتل شهدا را تا روز قیامت دارالشفاء دانسته اند، افزود: عزت و افتخار امروز و داشتن ایرانی آباد، آزاد، مستقل و مقتدر را مدیون شهدای والامقام هستیم.

گفتنی آنکه سرپرست فرمانداری رشت، صبح امروز و در ابتدای حضور در محل فرمانداری، از واحدهای مختلف مجموعه متبوع خود بازدید و در گفت وگو با همکاران، ضمن خسته نباشید بر ادامه تلاش های جهادی برای تحقق اهداف دولت انقلابی سیزدهم در رفع محرومیت‌ها و شتاب روند توسعه مناطق، تاکید کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.