به گزارش خط گیلان، سرهنگ “عيسي روشنقلب” در گفتوگویی با بيان اينكه مبارزه با پديده شوم مواد مخدر به عنوان يكي از مهمترين عوامل فروپاشي خانوادهها و سرمنشاء بسياري از ناهنجاريهاي اجتماعي، نيازمند همكاري همه جانبه مردم و نهادهاي مسئول با مجموعه انتظامي است،گفت: مبارزه با سوداگران مرگ و پيشگيري از اعتياد همواره در دستور كار پليس قرار دارد.
وی افزود: ماموران انتظامي ايست و بازرسي رودبار حين كنترل خودروهاي عبوري در محور مواصلاتي “رودبار به رشت” به يك دستگاه خودرو پرايد كه از مسير جنوب به شمال در حال تردد بود، مشكوك شده و براي بررسي آن را متوقف كردند.
فرمانده انتظامي شهرستان رودبار از كشف ۴۴ كيلو و ۴۰۰ گرم مواد مخدر از نوع ترياك از خودرو مورد نظر خبر داد و بيان داشت: در اين رابطه ۴ قاچاقچی دستگير و پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند.
اين مقام انتظامي در پايان ضمن تاكيد بر برخورد قاطع پليس با قاچاقچيان مواد مخدر از شهروندان خواست در صورت مشاهده و مواجهه با هرگونه مورد مشكوك، موضوع را در اسرع وقت از طريق سامانه ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.
https://khategilan.ir/?p=40824



