به گزارش خط گیلان، سردار “عزيزاله ملكي” در گفتوگویی، پيشگيري از وقوع انواع سرقت، ايجاد ناامني رواني براي مجرمان و سارقان در مناطق جرمخيز و تقويت احساس امنيت مطلوب در سطح جامعه را از مهمترین اولویتهای مجموعه انتظامي قلمداد كرد و اظهار داشت: مبارزه با سرقت و استرداد اموال سرقتي به مال باختگان، زمينه ارتقاء امنيت پايدار را افزايش ميدهد.
وي در ادامه گفت: در پي دريافت خبري مبني بر جابهجايي مقدار زيادي وسايل سرقتي توسط يك مالخر به وسيله خودرو نيسان يخچالدار در شهرستان رشت، بلافاصله پيگيري موضوع در دستور كار پليس آگاهي استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامي استان گيلان با اشاره به اينكه با اقدامات فني صورت گرفته مشخص شد اين فرد قصد انتقال وسايل سرقتي به خارج از استان را دارد، افزود: ماموران اداره مبارزه با سرقت، خودرو اين فرد را در شهرستان رشت شناسايي و متوقف كردند.
اين مقام ارشد انتظامي از كشف حدود يك تن سيم برق و ۸ عدد باتری پستهای مخابراتی سرقتي در بازرسي از خودرو مالخر خبر داد و بيان داشت: ارزش وسايل سرقتي در دست بررسي است.
سردار ملكي تصريح كرد: مالخر ۳۸ ساله دستگير و پس از تشكيل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختيار مرجع قضائی قرار گرفت.وي در پايان با تاكيد بر توجه به هشدارهای پلیس و نکات حفاظتي براي جلوگيري از سرقت، خاطرنشان کرد: مركز فوريتهاي پليسي ۱۱۰ آماده دريافت اخبار و اطلاعات شهروندان در خصوص شناسايي و برخورد با مجرمان است.
https://khategilan.ir/?p=39093



