به گزارش خط گیلان، سرهنگ “محمد رستمي” در گفتوگویی گفت: مبارزه با پديده شوم موادمخدر به عنوان یکی از مهمترین عوامل فروپاشی خانوادهها و سرمنشاء بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی، نیازمند همکاری همه جانبه مردم و نهادهای مسئول با پليس است.
وی افزود: در راستای مقابله با سوداگران مرگ و در پي دريافت خبر تردد يك دستگاه خودرو پراید حامل مواد مخدر با ۴ نفر سرنشين به سمت شهرستان تالش، بررسي موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان تالش اضافه کرد: پليس با انجام تحقيقات و اطمينات از صحت موضوع پس تعقيب و مراقبت صورت گرفته، خودرو مورد نظر را در محور مواصلاتی “اسالم – تالش” شناسایی و با همكاري ماموران هنگ مرزی آستارا آن را متوقف كردند.
این مقام انتظامی از كشف ۶ كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك كه به طرز ماهرانهاي جاسازي شده بود، خبر داد و تصريح كرد: در اين راستا متهمان ۱۵، ۲۸، ۴۷ و ۵۲ ساله پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائی معرفي شدند.
سرهنگ رستمي در پايان از مردم خواست برای مقابله با سوداگران مرگ و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی، هرگونه مورد مشكوك را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسي ۱۱۰ اطلاع دهند.
https://khategilan.ir/?p=36302



