به گزارش خط گیلان ، محمد حسین واثق کارگرنیا به مناسبت روز اصناف با صدور پیامی از تلاش های فعالان این حوزه قدردانی کرد وافزود: هر کشوری برای داشتن اقتصادی سالم و پویا باید به حوزه صنوف نگاه ویژه ای داشته باشد.
بدون شک در شرایط فعلی که به واسطه تحریمها، کشور عزیزمان با مشکلات فراوانی مواجه شده، نقش اصناف در تولید و توزیع کالاها و به کارگیری نیروی جوان و جویای کار بسیار حائز اهمیت است.
روز اصناف ، فرصت مناسبی برای به تصویر کشیدن جایگاه واقعی اصناف و قدر دانی از تلاش های فعالان این حوزه است.
در بخشی دیگر از پیام رئیس شورای اسلامي شهر رشت آمده است؛ ضمن تبریک این روز به تمامی فعالان این حوزه، امیدوارم با تمهیدات دولت انقلابی ، مشکلاتی که اصناف مختلف به واسطه تحریم های ظالمانه توسط دشمنان ایران اسلامی با آن مواجه اند ، برطرف، و روز به روز شاهد شکوفایی و تاثیرگذاری بیشتر این حوزه در اقتصاد کشور باشیم.



