×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
سامانه تله متری و مانیتورینگ تاسیسات آبرسانی شهر بره سر راه اندازی می شود

به گزارش خط گیلان، به نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب گیلان؛ مدیر امور آبفای شهرستان رودبار امروز با اشاره به اهمیت راه اندازی این سامانه در تاسیسات آبرسانی گفت: به منظور نظارت و پایش شبانه روزی سطح آب مخازن و فشار شبکه آبرسانی شهر بره سر، با پیش بینی اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون ریال سامانه تله متری و مانیتورینگ تعدادی از مخازن، چاه و شبکه آبرسانی این شهر راه اندازی می شود.

احمد گلباغی، با تاکید بر نقش مهم این سامانه در حفاظت از تاسیسات و تجهیزات آبرسانی افزود: در صورت کاهش ورودی آب مخازن، با اقدام به موقع از سوی اُپراتور مربوطه از قطعی آب شرب مشترکین جلوگیری می شود.

وی خاطرنشان کرد: طی یکماه گذشته سامانه تله متری و مانیتورینگ ایستگاه پمپاژ و مخزن ۲۵۰ مترمکعبی ویایه، ایستگاه پمپاژ و مخزن ۱۰۰ مترمکعبی کوشک و مخزن ۵ هزار مترمکعبی شهر لوشان راه اندازی شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.