×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
تاکید دکتر سالاری بر تسریع احداث پروژه های قابل افتتاح حوزه سلامت گیلان

به گزارش خط گیلان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز نشست شورای فنی با حضور دکتر ارسلان سالاری، رییس دانشگاه، تعدادی از معاونان و جمعی از مدیران ستادی در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

دکتر ارسلان سالاری در این نشست بر ضرروت رفع نواقص و مشکلات پروژه های در دست احداث دانشگاه تاکید کرد.

وی با اشاره به وجود حداقل ۴۰ پروژه عمرانی و فنی بخش بهداشتی و درمانی در استان، خواستار تسریع در افتتاح و بهره برداری از این پروژه ها شد.

گفتنی است؛ طی این نشست بر ضرورت تعیین تکلیف پروژه های عمرانی و فنی که سرعت پیشرفت آن ها طبق ارزیابی ها و بر اساس جدول زمانبندی کند هست، نیز تاکید شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.