به گزارش خط گیلان،سرهنگ “سيد مهدي نجفيپور” در گفتوگو یی با تأکید بر اینکه هدف محتکران و مفسدان اقتصادی از احتکار کالاها، ارزاق و دیگر نیازمندیهای مردم، چیزی جز ضربه زدن به اقتصاد کشور، منفعت طلبی و سوء استفاده از نیاز مصرف کنندگان نیست اظهار داشت: مبارزه با احتكار و قاچاق کالا از اولویتهای اصلی ناجا است و پلیس با قاطعيت با هرگونه قانونشکنی و اخلال در بازار برخورد میکند.
وی در ادامه به گزارش دریافتي مبني بر احتكار ارزاق عمومی در یک انبار در حاشیه شهر آستانهاشرفیه و بررسی موضوع توسط پلیس اشاره كرد و گفت: ماموران پلیس آگاهی اين شهرستان پس از انجام تحقیقات همه جانبه و اطمینان از صحت موضوع، پس از شناسايي محل مورد نظر با هماهنگی قضائی و همراهی نمایندگان ادارات صمت و تعزیرات حکومتی به آنجا اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان آستانهاشرفيه از كشف ۲ هزار بطري روغن مایع، هزار و ۱۰۸ بسته پوشک بچه، ۶۲۰ عدد مایع دستشویی و ۶۸۰ عدد مایع ظرفشویی احتکاری از اين انبار خبر داد و بيان داشت: در اين رابطه متهم ۴۹ ساله پس از تشكيل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفي شد.
این مقام انتظامی افزود: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را ۶۵۰ ميليون ریال برآورد کردند.
سرهنگ نجفيپور در پايان با تاکید بر مقابله بیامان پلیس با اخلالگران نظام اقتصادی، خاطرنشان كرد: برخورد قاطعانه پلیس با اخلالگران اقتصادی مطالبات مردم و مسؤولان بوده و نیروی انتظامی در این راستا با تمام توان تلاش خود عمل خواهد کرد.
https://khategilan.ir/?p=25791



