×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
اولویت ها و برنامه های وزارت نیرو در جلسه کمیسیون انرژی مطرح شد

به گزارش خط گیلان، علی اکبر محرابیان در حاشیه جلسه کمیسیون های مجلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جلسه بسیار خوبی بود، افزود: برنامه‌هایی که در وزارتخانه نیرو تدوین شده بود به کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تقدیم کردیم و تلاش می‌شود با اصلاح برخی پروژه‌ها و برنامه‌ها نقطه نظرات نمایندگان مجلس اجرایی شود.

فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: اصلاح ساختار وزارت نیرو در حوزه آب و برق، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در سرمایه گذاری در حوزه آب و برق، تکلیف و الزام قانونی صنایع به احداث نیروگاه ها، صادرات و قیمت گذاری برق، استفاده از انرژی تجدید پذیر و حمایت از بخش خصوصی در این رابطه، نیروی انسانی مرتبط با حوزه وزارت نیرو و تلفات برق از محورهای بحث در نشست کمیسیون انرژی مجلس با وزیر نیرو بود.

حسنوند افزود: با توجه نگرانی مردم در حوزه آب و برق، مقرر شد وزارت نیرو در برنامه کوتاه مدت، یک ساله برای عبور از زمستان وتابستان آینده برنامه ای تدوین کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.