به گزارش خط گیلان، وحید حسابی راسخ مدیر دفتر مدیریت مخابرات منطقه گیلان با اشاره به وظایف اجتماعی گفت : با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس ، به نوعی جهت مقابله با گسترش بیماری کرونا دانش آموزان برای یادگیری دروس و مطالب درسی نیاز به استفاده از شبکه های اجتماعی و برنامه های آموزشی شاد دارند.
وی افزود:مخابرات منطقه گیلان در راستای وظیفه سازمانی و تکلیفی که به گردن دارد برای کمک به دانش آموزان در این دوران بسیار سخت و بحرانی کمک های لازم را داشته و نسبت به برقراری اینترنت برای منازل دانش آموزان و افرادی که نیاز به اینترنت دارند اقدام نموده است .
این گزارش حاکی است سید بزرگ سید حسینی رئیس اداره روابط عمومی مخابرات منطقه ، ضمن تقدیر و تشکر از بانیان این طرح اظهار داشت : باتوجه به اینکه روزانه همه مردم درگیر مقوله ارتباطات هستند و اگر حتی برای چند دقیقه و ساعت اینترنت نداشته باشند با مشکلات عدیده مواجه خواهند شد
وی یادآور شد:مخابرات منطقه گیلان،برای رفع مشکلات تمام سعی و تلاش خود را به کار گرفته و می گیرد تا دانش آموزان و خانواده ها با مشکل مواجه نشوند و در این زمینه خانواده ها نیز باید برای برقراری ارتباط حتماً مودم و خط اینترنت داشته باشند که در این زمینه مخابرات می تواند هرگونه کمکی که نیاز باشد به آنها ارائه نماید .
https://khategilan.ir/?p=21525



