×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
برای سالمندان کارت منزلت صادر می شود

به گزارش خط گیلان، مدیرکل بهزیستی استان گیلان، در اولین جلسه کارگروه سالمندان با تاکید برتوجه از سالمندان افزود: با توجه به اینکه استان گیلان بیش از سیصد هزار نفر سالمند دارد و از این تعداد قریب به ۱۸ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی هستند، باید مداخله به هنگام در راستای حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی اجتماعی و معنوی سالمندان صورت پذیرد.

دکتر حسین نحوی نژاد اضافه کرد :طرح صدور کارت منزلت برای سالمندان با رویکرد خدمات بهداشتی و رفاهی در اولویت امور اداره کل بهزیستی قرار دارد و امیدواریم با هماهنگی های بین بخشی بتوانیم در سال آینده به صورت پایلوت ۵۰۰ نفر از سالمندان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی مشمول این طرح کنیم.

نگرش بهزیستی در خدمت رسانی به سالمندان  بر اساس سطح عملکرد آنان  و نه صرفا سن تقویمی ، ایده  تشکیل کارگروه  های فرعی عملکردی  کوچک تر ، چابک تر و پویاتر و نقش بسیار  ارزنده ای که تمامی حوزه های سازمان می توانند در تدوین برنامه عملیاتی بر اساس برنامه راهبردی تبیین شده در سند ملی سالمندان داشته باشند از سایر فراز های مطرح شده در این نشست بود.

در ادامه هر کدام از اعضا به بیان نظرات تخصصی خود در این حوزه پرداختند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.