×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Saturday, 16 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر
میزبانی جشنواره ملی تئاتر مجازی نینواییان در گیلان حفظ شود

 به گزارش خط گیلان،  به نقل از خبرگزاری ایمنا ، محمدحسن عاقل‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی تئاتر مجازی نینواییان، اظهار کرد: رشت به عنوان نخستین شهری که در کشور، تئاتر در آن اجرا شده است حالا افتخار دارد که میزبان برگزاری نخستین جشنواره ملی تئاتر مجازی نینواییان باشد.

وی افزود: با حمایت متولیان امر و همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت این فعالیت فرهنگی و هنری در رشت به‌طور مجازی برگزار می‌شود و این فرصتی ایده آل است که رشت با استعدادهای هنری خود پیام عاشورا را زنده نگه دارند.

عضو شورای اسلامی شهر رشت افزود: نکته دوم تداوم و استمرار این جشنواره در سال‌های آینده است و من امیدوارم با حمایت مسئولان و متولیان هنری، گیلان و رشت بتواند این برند را حفظ کرده و حتی به شکل منطقه‌ای و بین‌المللی آن را در آینده برگزار کند.

وی ادامه داد: روزهای کرونایی محدودیت‌هایی برای حرفه‌های مختلف، فعالیت‌های صنفی و حتی هنرمندان ایجاد کرده و من امیدوارم در چنین شرایطی بتوانیم از فرصت مخاطبان پرشمار فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، به شکل نیکو استفاده کنیم.

عاقل‌منش ادامه داد: نکته آخر حائز اهمیت مفهوم این شعر است که “کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود” و هنرنمایی هنرمندان پرتعداد و با استعداد کشور به‌ویژه در گیلان و رشت می‌تواند سبب شود تا از زبان بسیار پرطرفدار هنر برای انتقال مفاهیم، ارزش‌ها و پیام‌های واقعه کربلا به جهانیان بهره برده شود.

وی تصریح کرد: برای این جشنواره ۴۶ اثر هنری به دبیرخانه رشت ارسال شد که پس از بازبینی و داوری ۱۱ اثر به بخش نهایی مسابقه راه یافتند.

عضو شورای شهر رشت افزود: مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی تئاتر مجازی نینواییان امشب (پنج‌شنبه) برگزار و این جشنواره با اعلام اسامی برگزیدگان به کار خود پایان خواهد داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.